Bombardino Trentine
Alkohol: 16%
Bombardino je velmi hustý vaječný likér, vyrobený opravdu z těch prvotřídních surovin - čerstvé mléko s vyšší tučností, pouze vaječné žloutky a kvalitní lihovina.
Kategorie: | Likér |
---|
Bombardino je velmi hustý vaječný likér, vyrobený opravdu z těch prvotřídních surovin - čerstvé mléko s vyšší tučností, pouze vaječné žloutky a kvalitní lihovina.
Původní recept na mléčný likér Bombardino, který je tradiční specialitou italských Alp, pochází z 19. století, kdy se v domácnostech často používal vaječný žloutek s alkoholem jako posilující lék bohatý na proteiny a vitamíny. Nejčastěji se servíruje ohřátý (cca 45°C) ve sklenici s čepicí ze šlehačky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.