Centenário Fundacion 20y
Alkohol: 40%
Doba zrání: 20 let
Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a nezaměnitelnou chutí.
Kategorie: | Kostarika |
---|
Výroba rumu Centenario začíná výběrem cukrové třtiny, z té se získává cukr. Třtina se sklízí po 15 měsících od zasetí, seče se ručně až u země a stonky se sváží do cukrovarů, kde se z nich lisuje šťáva, která je následně podrobena procesu kvašení, následovaný destilací. Tomuto procesu se také říká metode agricole, nebo zemědělský rum. Tento proces zavedli v Karibiku francouští kolonizároři. Produktem destilace je tzv. „mladý alkohol“, který se skladuje v ručně vyráběných sudech z bílého dubu. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a nezaměnitelnou chutí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.